360 virtuell visning av Ert objekt

Kom igång med 360 VR panorama foto.
– genom Googlemaps, på egen hemsida, genom facebook
panorama fotografering är närmast fysiskt besök man kan komma
Jag erbjuder den bästa kvalitén – bilder där man kan se alla detaljer.
Bilderna är inzoomingsbara och ofta 200 Megapixel stora- men läses in bit for bit genom Google teknologi därav lättillgängliga på mobila enheter.

Kontakta mig  jann(kanelbulle )lipka.se eller 0707235015
för att boka en fotografering på 1-6 timmar
beroende på lokalens storlek. Inga förberedelser krävs.
Verksamheten kan var igång. Och jag kan ofta leverera inom 24 timmar.

360-gradersbilder och rundturer ger resultat

Genom att visa foton av hög kvalitet i dina företagsuppgifter ger du en bättre användarupplevelse och gör det lättare för kunderna att hitta dig. 360-gradersrundturer ger kunderna en inblick i din butik innan de kommer dit och ökar din synlighet online.

Google har gjort undersökningar  ( genom research gruppen IPSOS )  och kommit fram till :
“I genomsnitt 41 % av företagssökningarna på Google Maps resulterar i ett fysiskt besök.”

Med den här nya Google-tjänsten kan din organisation visa upp sina lokaler och faciliteter online för de miljoner användare som söker på Google-plattformar varje dag. Genom att utnyttja Google Street View-teknologin består din virtuella genomgång av flera 360 ° panoramafoton länkade och bildade till en interaktiv karta. När de har laddats upp till Google kan varje potentiell ny kund uppleva exakt vad din butik eller anläggning har att erbjuda, oavsett om det är bekvämt i sitt eget hem eller på resande fot med en mobil enhet. Förutom att vara markerad tillsammans med Googles sökresultat, kan din turné också enkelt integreras i din egen företagswebbplats eller sociala mediesidor.